Video návody o Working Holiday na Zélandu

Chystáte se na Zéland na Working Holiday? Pak byste si neměli nechat ujít ta nejlepší cestovatelská videa s touto tématikou.  

Mishka Travels: Jak získat Working holiday víza

Mishka Travels odcestovala na Working holiday v roce 2020 a Zéland jí učaroval natolik, že tam zůstala celé 2 pandemické roky. Na svém youtube kanále ukazuje krásy obou ostrovů a rozdává rady budoucím cestovatelům.

L&L: Série Working Holiday videí

Sympaťáci Lukáš s Lindou strávili na Zélandu 15 měsíců. Při svých cestách po Zélandu natáčeli videa, po jejichž shlédnutí se vám bude chtít zabalit batoh, koupit letenku a na Zélandu rovnou zůstat! Na další videa mimo sérii o Working Holiday se můžete podívat na jejich youtube kanále. Postřehy z novozélandského života si můžete přečíst také u Lindy na blogu Looklin.cz

1. díl – O programu Working Holiday

V prvním videu se dozvíte základní informace o Novém Zélandu, programu Working Holiday a taky o podmínkách pro udělení víz. Video vzniklo před pandemií COVID-19, proto jen doplníme, že podmínkou vstupu na NZ je aktuálně také dokončené očkování proti COVID-19. Dokládá se až při vyplňování předodletové NZ Travel Declaration. Pro žádost o víza očkovaní být nemusíte.

2. díl – Jak získat Working Holiday vízum na Nový Zéland

3. díl – Jak sehnat levné letenky a cestovní pojištění na Nový Zéland?

Kryštof Paleta: Hlavní práce na Working holiday a kolik si můžeš vydělat

Kryštof Paleta (původně Cestology) strávil na Zélandu několik měsíců v rámci své cesty kolem světa, okusil práci na kiwi sadu a život v dodávce. O všem natáčel videa, které můžeš vidět na jeho youtube kanále.

Chceš dostávat speciální newsletter pro účastníky Working Holiday? Zaregistruj se k odběru aktualit a tipů od CZECHKiwis!
Jméno*
Zajímá mě*
Souhlas se zpracováním osobních údajů:*